EMUDERM ™ – 100% prirodno čisto EMU ulje

(Dromaius novaehollandiae)

Pre mnogo godina australijski domoroci pronašli su snažan lek sa širokim spektrom primena – prirodno emu ulje. Ovo ulje se pokazalo kao odličan lek za oštećenu, suvu, upaljenu kožu, kožu isušenu od vetra, kao i za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima.

Danas se drevna mudrost EMU ulja primenjuje u modernoj nauci.

EMUDERM ™ je čisto originalno emu ulje u vidu bogate kremaste smese. Garantovano čisto, obrađeno posebnim procesom bez hemikalija i ne sadrži dodatke, boje, mirise ili drugа ulja. EMUDERM ™ ima visoku čistoću, nije toksično, antialergijsko – ne izaziva alergije, ne zatvara pore, ne iritira oči i prirodni je analgetik.

Ako tražite emu ulje za više namena, naše Emu ulje je najbolji izbor za Vas.

Najbolji izbor za zdravu i problematičnu kože – emu ulje.

Medicinske prednosti Emu ulja su brojne. Kao što mu i samo ime kaže, ovo ulje se dobija iz masti ptice Emu. Ne samo da osvežava umornu kožu, nego i podmlađuje koristeći antioksidanse kojima je izuzetno bogato. Sadrži vitamine A, E i F koji hidriraju i neguju kožu, ali sadrži masne kiseline koje pomažu kod bolova u mišićima i zglobovima.

Ova sredstvo je veoma korisno za problematičnu kožu, jer ne zatvara pore kao drugi kozmetički preparati koji dovode do pojave akni. Emu ulje sadrži visok nivo linoleinske kiseline, supstance poznate za privremeno olakšanje bolova u zglobovima. Emu ulje je bogato oleinskom kiselinom, koja ima lokalno anti-inflamatorno dejstvo na derma tkivo.

Od samo jedne kapi ćete imati višestruku korist jer je emu ulje moćno transdermalno sredstvo koje može da prodre duboko u kožu. Njegove prednosti neće imati efekta samo na površinskim slojevima. Ulje prodire duboko u kožu čineći je zdravom i negovanom. Zdravi efekti ulja zapravo pomažu organizmu na svim nivoima zdravstvenih ili estetskih problema.

ANTI-AGING EFEKAT
Emu ulje je neprevaziđeno u svojim hidratantnim svojstvima. Studije su pokazale da je suva koža odraslih povećana u debljini od 2-3 puta kada su tretirani sa emu uljem. Starosne mrlje i bore su značajno smanjene.

STRIJE I OŽILJCI
Emu ulje se koristi kao prirodni tretman za strije i ožiljke. Snažno ulje koje održava vlažnost kože, smanjuje vidljiva oštećenja kože kao strije i ožiljke. Ulje je prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina kao što su omega 3 i omega 6, koji su od vitalnog značaja za zdravu kožu. Takođe je odličan izvor omega 9 koja je veoma važna za zdravlje i revitalizaciju kože.

ARTRITIS
Emu ulje je najbolji izbor za ukočene mišiće i zglobove, i pomaže u smanjenju upale i otoka artritisa zglobova. Kada se koristi redovno, deluje kao analgetik bez neželjenih efekata.

HRONIČNE POVREDE – MASAŽA
Bol u mišićima, istezanje tetiva, oštećenje ligamenata, pa čak i peta, podstiče iskusne sportiste i sportske entuzijaste da reaguju na terapiju sa emu uljem, čiji je rezultat – 50% brži oporavak. Mnogi profesionalni sportski timovi koriste ulje pre svakog redovnog treninga ili takmičenja.

POSEKOTINE I OGREBOTINE
Emu ulje ublažava bol i upalu kod posekotine ili ogrebotine, bez peckanja i pomaže u procesu lečenja.

OPEKOTINE OD SUNCA
Ulje je veoma efikasno u slučaju opekotina svih vrsta, uključujući i ozbiljne opekotine prvog i drugog stepena. To ublažava bol i drastično smanjuje ožiljke i otok.

PSORIJAZA I EKCEM
Deluje kao terapijski melem za hidratantno dejstvo na koži i smanjuje svrab, crvenilo, pucanje kože i sprečava širenje problema.

NEGA KOSE
Odlično deluje kao zaštitni agens za suvu kosu, pomaže da se eliminišu ispucali vrhovi i vraća prirodni i zdravi sjaj kose, a deluje na ubrzan rast zdrave kose